Psykolog Nordsjælland: Om autoriseret psykolog Therese Ejerskov

Velkommen, mit navn er Therese Ejerskov. Jeg er psykolog i hjertet af Nordsjælland. Jeg er uddannet Cand.Psych. ved Københavns Universitet i 2007 og efterfølgende autoriseret af Psykolognævnet.

Som engageret psykolog, med base i Nordsjælland, kommer jeg med 17 års erfaring inden for mit fag. Jeg er specialist i psykoterapi med voksne og har specialiseret mig i Evidensbaseret Kognitiv Terapi og behandling af angstlidelser, OCD behandling, depressions behandling, stress behandling og behandling af lavt selvværd.

Min praksis, Den Kognitive Diamant, er en moderne psykologpraksis i Nordsjælland. Den er placeret i AYA House, som er en længe af et gods i midten af Nordsjællands smukke natur. Her venter der dig et trygt rum, hvor mit fokus blandt andet er at skabe en stærk alliance baseret på tillid og forståelse, hvilket jeg ser som afgørende for et frugtbart terapeutisk forløb.

Tilgængelighed og høj faglig viden er nøglen i min praksis, og som din autoriserede psykolog i Nordsjælland området har jeg etableret samarbejde med alle de anerkendte sundhedsforsikringsselskaber som fx Danica, PFA, AP Pension, Topdanmark og Pensam. Dette gør det muligt for dig at få dækket dine behandlinger, delvis eller fuldt, gennem din sundhedsforsikring.

For dig, der søger en kompetent og omsorgsfuld psykolog i Nordsjælland, står jeg klar til at hjælpe dig i en varm og indbydende atmosfære. Udover høj faglighed er det nemlig essentielt for mig, at samtalerne foregår i rolige og trygge rammer.

Jeg startede mit arbejdsliv i et større privatejet kognitivt psykologcenter i København, hvor jeg var i 6 år. Herefter har jeg arbejdet næsten 10 år i psykiatrien på Frederiksberg, før jeg tog beslutningen om at starte min egen psykologpraksis i Nordsjælland.

Privat bor jeg sammen med min mand og 3 børn i Fredensborg i Nordsjælland.

Jeg behandler voksne, og tilbyder supervision af psykologer på vej til autorisation eller specialist. For at booke en tid eller for mere information, er du velkommen til at udforske de næste skridt her på min hjemmeside.

Information om Autoriseret psykolog Therese Ejerskov som sidder med en klient der er i behandling